Wednesday, 1 August 2012

happy august!!

salam alaik..

Baru baru ni result exam lepas da kuar.. pergh mau x kejung jari aku tunggu result kuar..
tp alhamdulillah berkat bulan puasa, result aku improve.. yeah result kawan2 pon mantap..excellent la 2nd year.. so sem depan xpyhla gi bahagian akademik nak mintak tambah credit hour..gudbye la baka sekali lg..hehe 



Thursday, 26 July 2012

ramadhan

salam ramadhan..
waa..taptup2x da nak masuk ari ke 7 puasa.. kali ni puasa kat rumah.. sekali je dpt puasa kat ktsn.. tahun2 lps ni dpt la puasa kat sane kot..tp masih syukur dapat sambut ramadhan ngan family, bosan wey duk umah.. aku sampai xthu nak wat ape dah. xsabar nak start sem baru..sure la aku dtg ukm awal punye ti..

tapi semangat punye semangat, aku bukan nye dpt duduk kolej pon sem depan.. pening aku duk pikiq pasal kolej.. tgokla ti jgn sampai berduyun surat aku hantar nak duduk kolej.. bak kate kawan aku buatla surat bgthu yang aku syg kan ktsn..puih..tersembur!!



Sunday, 27 May 2012

second dinner optometry


salam..
subahannallah lame kot x update blog ni. maklumla i bukan nye blogger tegar..hahaha kali ni aku nak cite sikit pasal dinner yg baru je berlangsung semalam.. tema die 'love' so, tetamu kena pakai baju yang ade combination merah la kan. Quite interesting and kali ni rasenye byk sikit dpt mkn drpd tahun lepas.. jom! check it out..


ni meja kitorang no 16..tengok sume pkai warna merah kot.. mknn die kalau tengok gamba mesti da thu kot.. chinese dish for the 2nd time..ouhhhh i like that TEA.. x sabo nak mkn.


yg ni da bosan tgu mknn x sampai2.. kalau wat postmoterm aku nak komplen hidangan makanan terputus hihihi..  


 ni la geng aku..we are the avengers..cehh hahaha sejak bila avengers ade hana tajima.. 



soryla jakun sikit..belon katt pintu masuk tu aku curi..



 last but not least is 'we are a big family' yeahhh.. love u alls.. ni la 2nd year opto. like this moment.